Avosorsa WordPress huolenpitopalvelun mainoskuva

AVOSORSAN REFERENSSIT

Kiitos asiakkaillemme, on ilo työskennellä kanssanne

TARVITSETKO YRITYKSELLE LISÄÄ MYYNTIÄ?

Lue lisää kokemuksista ja ota yhteyttä

MIKSI HE OVAT TARVINNEET AVOSORSAN PALVELUITA

Toiset tarvitsevat verkkokaupan ja sen jatkokehitystä. Toisia kiinnostaa kilpailijoiden tilanne, ja mitä kilpailijat tekevät verkossa. Monia kiinnostaa miten kävijä on löytänyt juuri minun yrityksen/tuotteen/palvelun verkosta ja mitä kävijä tekee saapuessaan verkkosivulle tai verkkokauppaan. Lähes kaikki haluavat yksinkertaisesti näkyvyyttä verkossa, joko rahalla maksettua mainontaa tai orgaanista näkyvyyttä. Tarpeissa on myös yritykselle kotisivut, jotka toimivat yrityksen käyntikorttina. Tarpeita on monia, ja Avosorsa vastaa tuotevalikoimallaan näihin tarpeisiin.

Hommat on hoitunut tosi jouheasti. Positiivista on ollut se, että Kati on itse ollut aktiivinen ja auttanut meitä kehittämään. Hän on tuonut osaamisella paljon hyviä vinkkejä ja näkökulmia meidän mainostamiseen. Kiitos.

Mikko Jokinen

Puruveden Savukala Oy

Avosorsa on vastannut kotisivujemme uudistamisesta. Työ hoidettiin erittäin sujuvasti ja ammattitaidolla. Hakusanaoptimoinnin myötä näkyvyytemme on parantunut selvästi. Hyvä palvelu, on ilo asioida heidän kanssaan.

Nina Åberg

Kiviveistämö Levander Oy

Yhteistyö on sujunut Avosorsan kanssa loistavasti. Kommunikointi on sujuvaa – ja apua on saanut silloin kun sitä on tarvinnut. Teemme jatkossakin yhteistyötä varmasti. Suosittelen lämpimästi!

Ossi Rantala

Maivita Oy

Olen erittäin tyytyväinen, kun valitsin Avosorsan tekemään yritykselleni nettisivut. Jos haluat laadukasta palvelua ja massasta erottuvat kotisivut, niin valitse Avosorsa. 5/5

Tomi Uotinen

Tom Air Oy

Olen tehnyt Avosorsan kanssa yhteystyötä mm. kotisivujeni ja oman verkkokauppani valmistuksen kanssa. Avosorsan vahva ammatillisuus yhdistettynä ’kädestä pitäen’ -ohjaamiseen on ollut ainakin minun kohdallani lähes korvaamatonta. Suosittelen lämpimästi kaikille.

Jouni Lehto

Barefoot Suomi Oy

Kaikki on toiminut hyvin, olette miellyttävä kumppani. Olette joustavia, ja pelkkää positiivista sanottavaa. Ette jätä asiakasta oman onnen nojaan, pyritte aina auttamaan.

Marko Kokko

Funbike Oy

Teillä on kokemusta vähittäiskaupan alalta, aktiivisesti kehitätte asiakkaiden liiketoimintaa.

Kimmo Kuikka

Kauppiasosuuskunta Veikon Kone

Helppoa, vaivatonta toimintaa ja asioista puhutaan asioina. Sovitut asiat, huolehditte niiden loppuun asti viemisestä.

Jari Saastamoinen

Hong Kong Group Oy

Olette mukavia ja reiluja, asian osaavia ja nopeita.

Markku Vuokila

Tampereen Säästö-Tex Oy

Huonoa sanottavaa ei ole, miellyttävä ja tehokas toimintamalli. Olette aktiivisia ja oman alueen ammattilaisia.

Kari Ketola

Keuruun Megamarket Oy

Jos on joku ongelma, teiltä saa ratkaisun ja hinnan sille. Olette ’ratkaisugoogle’.

Kari Latvala

Oy Aimo Latvala Ab

Kaikki toimii hyvin, ei mitään huonoa sanottavaa. Teidän kanssa voi puhua suoraan.

Kirsi Piironen

Lahden Urheiluhalliyhdistys ry

Ammattitaitoista, hyvää ja iloista palvelua.

Ari Seppälä

Retsbol Oy

Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön, asiantuntevaa palvelua. Ja jos on tarvittu tietoa, aina on tieto saatu. Kerrotte myös ehdotuksia, mitä jatkossa tulisi tehdä.

Ari Korolainen

Private Case Oy

Kotisivut ja muut palvelut sai nopeasti ja helposti. Tarvittavat tiedot kotisivujen omatoimiseen muokkaamiseen myös. Suosittelen!

Filipp Hildén

Kylmä Hildén Ky

Todella tyytyväinen palveluun, ystävällinen ja nopea asiakaspalvelu ja tuki, joka on aina tavoitettavissa. Jatkuvasti ideoita ja ehdotuksia toiminnan ja sivustojen kehitykseen. Monin kerroin hintansa väärti.

Toni Tiainen

TT-Trails Oy

TARJOUSPYYNTÖ