GOOGLE HAKUKONEOPTIMOINTI JA WORDPRESS HAKUKONEOPTIMOINTI

TAVOITA OIKEAT HENKILÖT HELPOMMIN

Kun yrityskotisivu on optimoitu oikein, tavoiteltava henkilö löytää helpommin sivulle joko suoralla haulla tai johdattelevan haun seurauksena. Sivut tulee olla tehty myös niin, että Google hakukone osaa sitä lukea. Myös sivun toimivuuden tulee tukea Google hakukoneen vaatimuksia.

ESIMERKKI:

Haet netistä michelin talvirenkaita, todennäköisesti ’michelin talvirengas’ on kilpailtu (high) hakusana, joten kärkipaikka on vaikea saavuttaa.

Käyttämällä ’laadukas talvirengas kuopio’ hakusanaa pääset helpommin hakijoiden tulosten kärkipaikalle, koska hakusana on vähemmän kilpailtu (low).

Yleisimmin käytetyt hakusanat ovat kilpailtuja ja kalliita (high), mutta ihmiset hakevat samoja asioita kymmenillä, ellei sadoilla eri sanoilla, jolloin voidaan valita näitä ’low’ sanoja sivun optimointiin ja saavuttaa hyvä sijoitus hakutuloksissa.

Suoralla haulla henkilö siis hakee internetistä suorilla sanoilla tuotetta, palvelua, artikkelia, julkaisua, videota, yms. Kun verkkosivusto on optimoitu, saadaan tämä orgaaninen näkyvyys nousemaan.

HAKUSANA

Ensin tehdään hakusanatutkimus, ja valitaan oikea määrä oikeita hakusanoja, joilla sivu optimoidaan (seo-optimointi). Hakusanatutkimus selvittää, mikä on osuvin hakusana käyttää sivun optimoinnissa kävijämäärän lisäämiseen ja ne vaikuttavat oleellisesti sivun löydettävyyteen.

Hakusanat sijoitetaan sivulla moneen eri kohtaan, osa näkyville ja osa vain hakukoneiden luettavaksi. Lisäksi Google hakukone on tarkkaan määritellyt, minkä verran mikäkin hakusana saa esiintyä eri kohdissa. Hakusanojen liikakäyttö on ylioptimointia ja huonontaa hakukonenäkyvyyttä.

SISÄLTÖANALYYSI JA TEKNINEN TARKISTUS

Sisältöanalyysi kertoo, että hakusanoja on käytetty oikea määrä sivulla hakukoneiden vaatimissa paikoissa. Esimerkiksi Käytettävien hakusanojen määrän on oltava oikea suhteessa sivulla käytettyihin merkkeihin ja sanoihin.

Tekninen tarkistus antaa raportin, missä selviää sivulla toimimattomia kohtia. Näitä voi olla esimerkiksi linkit, mitkä eivät johda minnekään. Myös kuvat voivat olla rikkinäisiä tai poistettu. Hakukoneet ovat tarkkoja pilkunviilaajia, ja monet asiat johtavat toiseen. Sekä hyvässä että huonossa.

KÄRKIPAIKKA GOOGLESSA

Jotta yrityskotisivut nousevat Googlen kärkeen, tulee siis teknisen toteutuksen olla kunnossa ja rakenteen tukea hakukonenäkyvyyttä. Sivun sisällön on oltava myös kunnossa ja optimoitu, sekä kertoa oikeaa asiaa (WordPress SEO). Sisällön tulee kohdata sen kanssa, mitä asiakkaat hakevat. Ja kävijämäärän lisääntyessä Google alkaa suosimaan sivua.

EXTRAT

Kun yrityskotisivut optimoidaan, sen sisältö ja näkyvyys paranee hakukoneissa ja kävijät viihtyvät pidempään verkkosivullasi (WordPress SEO). Kävijämäärän kasvaessa hakukoneet alkavat suosimaan sivuasi ja nostavat hakutuloksissa ylemmäksi. Tulee myös ottaa huomioon toimintopainikkeiden merkitys asiakkaiden yhteydenotoissa. Hakukoneet tykkäävät siis laadukkaasta sisällöstä, joka täsmää siihen, mitä ihmiset etsivät. Se on siis helppo tapa kehittää ja kasvattaa omaa liiketoimintaa ja antaa työkalut ja välineet päätöksentekoon.

MITEN SAAT WORDPRESS SEO OPTIMOINNIN VERKKOSIVULLE

Vastaat Avosorsalle yksinkertaisiin kysymyksiin (esim. siemensanat, kilpailijoiden verkko-osoitteet, jne.) ja me huolehditaan kaikesta muusta. Se, että tehdään hakusanatutkimus ja optimoidaan sivu, muokataan myös tarvittavat asetukset kuntoon. Yhdistetään Googlen eri palvelut toimimaan keskenään. Varmistetaan myös se, että data mikä koskee yritystäsi, kuuluu sinulle.

HINNASTO

Hakukoneoptimointi

alkaen 299 €/kk

 • Verkkosivuston sisällön kehitys
 • Avainsanaryhmät ja Google sijoitusten seuranta (100 kpl)
 • Avainsanamuutosten optimointi sisältöön
 • Kävijäkartan seuranta ja siihen liittyvät toimenpiteet
 • Verkkonäkyvyyden vertailu kilpailijoihin
 • Verkkosivuston puutteiden tunnistaminen ja korjaus
 • Metatiedot, sisäiset linkit ja kuvien optimointi
 • Verkko-osoitteen vahvistaminen, backlinkit

Google ADS Verkkomainonta

alkaen 299 €/kk

 • Olemassa olevien mainosten hallinta ja ylläpito
 • Uusien mainosten toteutus
 • Mainosten tehokkuuden raportointi
 • Avainsanojen tehokkuuden seuranta
 • Avainsanojen Google sijoitusten seuranta (100 kpl)
 • Kilpailijoiden seuranta
 • Mainosten sovitut tarkistuspisteet, muutosehdotukset ja muutosten tekeminen kuukausittain

PALAUTETTA TYYTYVÄISILTÄ ASIAKKAILTA

TARJOUSPYYNTÖ