Yrittäjät itse, Keijo Mämmi ja Kati Palm, kotisivujen tekijä.

YRITTÄJÄT ESITTÄYTYVÄT

KATI PALM & KEIJO MÄMMI

KOTISIVUJEN TEKIJÄ, SISÄLLÖNTUOTTAJA JA WORDPRESS OSAAJA

SUOMALAINEN PERHEYRITYS

Avosorsa Oy on vuonna 2015 perustettu, kahden henkilön perheyritys. Yrityksen kotikunta on Hollola ja toimialueena internet. Palvelemme suomalaisia ja ruotsalaisia asiakkaitamme verkkoliiketoiminnan kehittämisessä heidän kotimarkkinoillaan ja Euroopan talousalueella. Tuotevalikoimassamme on maailman yleisimmin käytetyt, avoimen lähdekoodin ohjelmat, joilla tuotetaan verkkopalveluita yritykselle: Verkkosivut/Kotisivut ja verkkokauppa, hakukoneoptimointi (SEO), hakukonenäkyvyyden kehittäminen, analysointi ja seuranta, sekä verkkomarkkinointi ja verkkomainonta. Olemme keskittäneet osaamisemme WordPress ohjelman hyödyntämiseen Google ympäristössä.

TUOTEVALIKOIMA

Meillä pieni tuotevalikoima mahdollistaa ajantasaisen tiedon jatkuvasti kehittyvässä verkkopalvelussa. Tuotevalikoima käsittää muutaman, valikoidun perustuotteen yritykselle, joka ymmärtää digitaalisuuden ja verkkoviestinnän tuomat hyödyt liiketoimintaan ja haluaa kehittää niitä. Maailman yleisimmin käytetyt ohjelmat ovat laajasti käytössä globaalisti ja tästä syystä luotettavia. Myöskään niiden käyttö ei ole toimittajariippuvaista, joten palveluntarjoaja on helppo vaihtaa.

GOOGLE ON TUNNUSTANUT MEIDÄT SERTIFIOIDUKSI GOOGLE ADS-AMMATTILAISIKSI

Tämä tarkoittaa, että olemme suorittaneet hyväksytysti useita testejä, joissa arvioitiin tuotetuntemustamme. Meillä on siis tarvittava osaaminen, jotta voimme auttaa teitä kasvattamaan liiketoimintaanne verkossa esimerkiksi Google Ads, Google MyBusiness ja Google Analytics ohjelmien avulla.

WordPress yllapito-osaajan ja nettisivujen tekijän Google Ads sertifikaatit
Avosorsan yrittäjän suorittaman Google Ads Fundamentals sertifikaatin kuva.

Google Ads Fundamentals

Avosorsan yrittäjän suorittaman Google Ads Search sertifikaatin kuva.

Google Ads Search

Avosorsan yrittäjän suorittaman Google Ads Mobile sertifikaatin kuva.

Google Ads Mobile

Avosorsan yrittäjän suorittaman Google Ads Video sertifikaatin kuva.

Google Ads Video

Avosorsan yrittäjän suorittaman Google Ads Display sertifikaatin kuva.

Google Ads Display

Avosorsan yrittäjän suorittaman Shopping Ads sertifikaatin kuva.

Shopping ads

Avosorsan yrittäjän suorittaman Google My Business sertifikaatin kuva.

Google My Business Basic

Avosorsan yrittäjän suorittaman Google Web Designer sertifikaatin kuva.

Google Web Designer Basics

Avosorsan yrittäjän suorittaman Google Analytics sertifikaatin kuva.

Google Analytics Individual Qualification

Avosorsan yrittäjän suorittaman Digital Sales sertifikaatin kuva.

Digital Sales Sertification

YRITTÄJÄ ESITTÄYTYY, KEIJO MÄMMI

Kotisivujen tekijä tekee töitä Thaimaasta käsin.
WordPress osaaja keskustelee asiakkaan kanssa.
Sisällöntuottaja on merkittävässä roolissa kun halutaan näkyvyyttä.
Toisinaan matka konttorille voi olla ihan mukava. WordPress osaaja ja julkinen liikenne.
Kotisivujen tekijä avokonttorissa.

Olen 45 vuotias yrittäjä Hollolasta ja koulutukseltani olen tietojenkäsittelyn tradenomi. Valmistuin 2000 luvun alussa Helsingin ATK instituutista (HELIA) ja opiskelen parhaillaan Lahden Ammattikorkeakoulussa (Lahti University of Applied Sciences) englanninkielistä YAMK tutkintoa (MBA). Tämän lisäksi olen valmistunut tietotekniikan mekaanikoksi sekä ohjelmoijaksi. Ohjelmointia ja yritystoimintaa kävin opiskelemassa Kauhavan yrittäjäopistossa. Ensimmäisen kosketuksen tietokoneeseen sain 1980 luvulla Commodore VIC-20 ohjaimissa. Siitä Commodore 64 kautta PC maailmaan. Paljon on maailma tässä välissä muuttunut ja muutamaa kokemusta rikkaampana tässä jälleen tahkoa pyöritetään.

Koko työurani ajan olen ollut osakkaana yrityksessä, jossa olen työni tehnyt. Hallitustyöskentelystä ja päätöksien tekemisestä minulla on vahva kokemus. Työurallani olen tehnyt myyntiä, asiakaspalvelua, vastannut projektien läpiviennistä, kouluttanut ihmisiä ja kehittänyt prosesseja (yrityksien ja sovelluksien) tehokkaammiksi. Avosorsan perustimme, koska haluamme tarjota yrityksille kustannustehokkaasti palveluita yrittäjältä yrittäjälle. Perheyrityksessä kykenemme reagoimaan nopeasti muutoksiin ja voimme aidosti kehittää itseämme toimialamme parhaiksi osaajiksi. Toimituksemme ovat suoraviivaisia ja keskitämme kaikki resurssimme palveluiden tuottamiseen ja asiakkaiden kanssa keskustelemiseen, uuden oppimisen ohessa. Samalla saamme yrittäjyyden tuoman vapauden, tehdä töitä ajasta ja paikasta riippumatta.

Intohimoni on tietoon perustuvien päätöksien tekeminen. Olen aina nähnyt maailman ”numeroina” ja näin keski-ikään ”saavuttua” tämän asian  ymmärtämisestä on ollut minulle paljon iloa. Rakastan tiedon keräämistä ja hyödyntämistä. Kaikkea keräämäämme tietoa emme välttämättä ehkä juuri nyt edes tarvitse, mutta maailma muuttuu niin nopeasti, että tämäkin tieto saattaa olla arvokasta myöhemmin. Tässä työssä pääsen todella nauttimaan saavutuksista, jotka ovat mitattavissa. Tämä on itse asiassa usealle meistä tuttua tietokonepeleistä, jotka minäkin olen joskus tahkonnut. Näissäkin mennään tasolta toiselle numeroiden johdattamana, saadaan palkintoja tai menetetään etuja, riippuen pelaajan kyvykkyydestä.

Työkseni kehitän verkkopalveluita WordPressillä (yrityskotisivut, verkkokauppa) ja ylläpidän Google Ads mainoksia sekä ”louhin” koneellisesti tietoa Googlesta, jotta saan ohjattua enemmän liikennettä asiakkaidemme verkkopalveluihin. Ohjelmoinnin osuus työstäni on kohtalaisen vähäinen, koska liikeideamme on hyödyntää olemassa olevia sovelluksia, jotka muut ovat kehittäneet. Tämä onkin osoittautunut erinomaiseksi päätökseksi ja antaa meille aikaa keskittyä olennaiseen, asiakkaan palvelemiseen bittien veivaamisen sijaan.

Harrastuksiini kuuluu matkustaminen ulkomailla ja kotimaassa, luonnossa liikkuminen sekä kalastus. Menneen kahden vuoden aikana olemmekin jättäneet auton parkkiruutuun ja kuljemme kaikki lyhyet matkat (alle 50km) polkupyörällä. Toisinaan vesisateessa sitä ihmettelee, mitä tuli itselleen luvattua. Tämä istumatyö vaatii kuitenkin vastapainoksi liikuntaa, ja mikä sen mielekkäämpää kuin yhdistää liikunta osaksi yrittäjyyttä.

Tulevaisuudessa tavoitteenani on kehittää osaamistani, tehdä vain asioita jotka tuottavat tulosta ja nauttia yrittämisen tuomasta vapaudesta. Tätä duunia on todella kiva tehdä!

Yhteystiedot

Puhelin/WhatsApp: +358 40 650 1050

Email: keijo(at)avosorsa.com

Skype: keijo.mammi

YRITTÄJÄ ESITTÄYTYY, KATI PALM

Sisällöntuottaja Kati Palm matkustaa töiden ohessa.
Nettisivujen tekijä on avokonttorissa. Hieno paikka tehdä töitä.
Sisällöntuottaja luovassa ympäristössä.
Kotisivujen tekijä Kati Palm telttailee Suomen Lapissa.
WordPress osaaja ottaa rennosti bussimatkalla Laosissa.
Moikka, Palmin Kati/Avosorsa tässä terve. Näin on moni kuullut mun sanovan tai lukenut mun laittaman WhatsApp-viestin alussa. 
 
Mä olen 70-luvun lapsia yrittäjäperheestä, ja Hollolan kasvatti. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä työskentelin tehtävissä, missä olin tekemisissä monen tavarantoimittajan kanssa, Suomesta, Euroopasta ja Kiinasta. Myös monet eri tavararyhmät ja toimialat tuli tutuiksi, markkinointia ja atk-puolta unohtamatta. Sekä niin monet duunikaverit eri elämäntilanteissa. 
 
Sitten tuli aika siirtyä tekemään jotain muuta. Perustettiin siippani Keijon kanssa Avosorsa Oy. Suurin syy mikä ajoi siihen, oli se, kun Keijon kanssa todettiin, että me halutaan molemmat hyödyntää sitä mitä osataan, sekä päättää itse milloin ja missä duunit tehdään. Matka tähän päivään on ollut mielenkiintoinen. Myönnän, että alku oli hankalaa; olin aikaisemmin ollut ostossa töissä ja ykskaks pitikin myydä. Voi apua!
 
Kun sitten hiffasin, mitä yrittäjyys mahdollistaa, niin takaisin ei ole enää paluuta. Se, että suurin osa meidän asiakkaista on myös yrittäjiä, on mahtava voimavara! Siinä ei tarvitse hinkata eri päällikkötasojen kanssa, vaan se on suoraa keskustelua yrittäjältä yrittäjälle. Myös päätökset puolin ja toisin tapahtuu nopeasti. 
 
Yrittäjä kun saa itse päättää työajat, niin jos tänään on huono keli, tehdään duunia enemmän. Jos huomenna on hyvä keli, tehdään duunia vähemmän tai sitten tehdään duunit pihalla. Yrittäjyys mahdollistaa myös matkustelun erittäin laajassa mittakaavassa. Se on vuosien varrella vaan lisääntynyt, koska työ ei rajoita menemistä. Arvatkaas mistä tätäkin tekstiä kirjottelen just nyt!
 
Elämässä ja yrittäjänä käytän sujuvasti ”audinaisen blondilogiikkaa”. Saan monet asiat yksinkertaistettua, ja kerrottua asiakkaalle ne siten, että hänkin ymmärtää mistä on kyse. Lopulta molemmilla on hyvin selkeät sävelet miten edetään.
 
Se, että pysytään aikataulussa, on mulle tärkeä asia. Toisinaan asiakas kysyy, missä mennään tai mikä tilanne tämän-ja-tämän suhteen, mutta yleensä kerron jo ennen kuin kysytään. Ja mä en voi muuten sietää myöhässä olemista.
 
Silloin kun en tee duunia, liikun ja laiskottelen. Sienimetsäilyä syksyisin. Keväästä syksyyn soudan venettä, kun Keijo laskee verkkoja ja katiskoja. Sauvakävely, fillarointi, jotain liikuntaa ulkona. Meille kaikki on kuulemma kävelymatkan päässä, heh! Olen myös mahtava kokki. Perhe meillä on hyvinkin iso uusioperhe, täynnä erilaisia persoonia. Myös yksi tälläinen mummo-persoona sieltä löytyy.
 
Ja hei, mitä mieleen tuleekaan, niin olehan yhteydessä!
 
Yhteystiedot

Puhelin/WhatsApp: +358 44 251 2827

Email: kati(at)avosorsa.com

Skype: katipalm

MITÄ UUTTA AVOSORSA TARJOAA

JOUSTAVAT PALVELUAJAT

Hyvästi virka-aika ma-pe 8-16. Koska me ollaan perheyritys, meillä on joustavat palveluajat. Töitä ei tehdä kellon ympäri, mutta meidät tavoittaa myös viikonloppuisin ja ilta-aikaan. Meidän asiakkaista suurin osa on myös yrittäjiä, ja esim. verkkosivujen ylläpidon opastus on hoidettu monesti iltaisin, kun asiakkaan kivijalkakauppa on kiinni.

KIINTEÄT HINNAT

Tiedät mitä ja mistä maksat. Meillä on kaikissa tuotteissa kiinteät hinnat. Tämä ihan siitä syystä, että kaikki osapuolet tietää mitä tehdään ja mitä se maksaa. Eikä tule yllätyksiä siinä vaiheessa, kun lasku on kourassa. Säästää myös melkoisesti aikaa, kun ei jokaista tarjousta tarvitse räätälöidä erikseen ja viilata tunteja & euroja. Asiakas hyötyy tästä nopean ja oikeahintaisen tarjouksen muodossa.

SELKOKIELI

Ymmärrät mitä saat. Me puhutaan suomea. Toisinaan meidän tekniikasta vastaava, Keijo, livauttaa jonkin nörttisammakon suustaan, mutta se ei ole niin vaarallista. Ammattisanasto on ammattisanastoa, ja jokainen sokeutuu siihen välillä.

YRITTÄJÄT ITSE

Yrittäjät itse sorvin äärellä ja henkilökohtainen palvelu. Meidän työt ei ole paikasta kiinni, joten saatetaan toisinaan olla ihan muualla kuin asiakas on ajatellut. Siitä syystä me suositaan webinaareja. Niillä hoidetaan tapaamiset, opastukset, kaikki mitä ei puhelimella hoidu. Eikä kannata säikähtää jos ei ole koskaan ollut webinaarissa, monet ekakertalaiset ovat sen oppineet meidän kanssa.

SISÄLLÖNTUOTTAJA

Meiltä löytyy myös nettisivujen sisällöntuottaja. Jos tekstinpätkän kirjoittelu ei ole omaa alaasi tai ei runosuoni kauniisti kuki, meiltä saat sen lisäpalveluna. Myös ihanan äidinkielemme pilkut viilataan kohdilleen. Ja mikäli tarvetta verkossa vapaasti käytettäviin kuviin, näitä löytyy maksuttomasta kuvapankista.

HYVÄT REFERENSSIT (!)

Referenssit ovat parhaita verkkosivulla silloin, kun asiakkaat saavat itse omin sanoin kertoa mitä ovat mieltä meistä.

Sisällöntuottaja, WordPress, Avosorsa, Keijo Mämmi, kotisivujen tekijä.

YRITYSKOTISIVUT

Helposti päivitettävät WordPress kotisivut yritykselle. Tutustu mitä se maksaa ja miten helposti ne saa käyttövalmiina.

Wordpress kotisivujen tekijä, Avosorsa Oy, helpot nettisivut ja verkkokauppa.

WOOCOMMERCE VERKKOKAUPPA

WooCommerce verkkokauppa pk-yrityksille. Helppokäyttöinen, mobiiliyhteensopiva ja laajennukset tarpeen mukaan.

Nettisivujen tekijä, WordPress, Kati Palm, sisällöntuottaja.

GOOGLE ADS VERKKOMAINONTA

Kohdennettu, laadukkaasti toteutettu Google Ads verkkomainonta tavoittaa kohderyhmäsi lähialueelta tai kauempaakin.

Nettisivujen tekijä ja sisällöntuottaja. Mämmi, Palm, Avosorsa Oy.

GOOGLE SEO-OPTIMOINTI

Kärkipaikka hakukoneissa ja tavoiteltavat henkilöt löytävät helpommin yrityksesi, tuotteesi, palvelusi, tapahtumasi.

Wordpress nettisivujen tekijä, Avosorsa Oy, sisällöntuottaja Kati Palm.

WORDPRESS YRITYSKOTISIVUT

Helposti päivitettävät WordPress kotisivut yritykselle. Tutustu mitä se maksaa ja miten helposti ne saa käyttövalmiina.

Wordpress kotisivujen tekijä ja Woocommerce verkkokauppa, mitä maksaa hyvä nettisivujen tekijä.

WOOCOMMERCE VERKKOKAUPPA

WooCommerce verkkokauppa pk-yrityksille. Helppokäyttöinen, mobiiliyhteensopiva ja laajennukset tarpeen mukaan.

Avosorsa, sisällöntuottaja ja kotisivujen tekijä, nämä kaikki yhdestä paikasta.

GOOGLE ADS VERKKOMAINONTA

Kohdennettu, laadukkaasti toteutettu Google Ads verkkomainonta tavoittaa kohderyhmäsi lähialueelta tai kauempaakin.

Hyvä kotisivujen tekijä, myös sisällöntuottaja nettisivuille, Kati Palm, Avosorsa Oy.

GOOGLE SEO-OPTIMOINTI

Kärkipaikka hakukoneissa ja tavoiteltavat henkilöt löytävät helpommin yrityksesi, tuotteesi, palvelusi, tapahtumasi.

× Kuinka voimme olla avuksi?