Google Ads tarjouskoodi ja tutustumistarjous yrityksellesi Aloita mainonta riskittömästi

GOOGLE ADS TARJOUSKOODI (KUPONKI)

GOOGLE ADS TARJOUSKOODI (KUPONKI)

GOOGLE ADS TUTUSTUMISTARJOUS

Ads tarjouskoodi on rahallinen hyvitys, joka voidaan lisätä mainostajan tiliin tiettyjen ehtojen täyttyessä. Tarjoamme toistaiseksi tarjouskoodeja, joilla voimme auttaa uusia mainostajia aloittamaan mainostamisen Googlessa.  Voidaksesi käyttää useimpia tarjouskoodeja, tilisi tulee täyttää tietyt ehdot.Google Ads tarjous (tarjouskoodi) on voimassa uusille mainostajille yleensä rajoitetun ajan.

KUINKA GOOGLE ADS TARJOUSKOODI TOIMII?

Kuponkikoodilla mainostaja saa hyvityksen tililleen jälkikäteen. Tarjouskoodeja jakaa Google ja Googlen kumppanit erilaisten kampanjoiden yhteydessä. Kuponkien sisältö ja edut vaihtelevat kampanjoittain. Jotta tarjouskoodin hyvitys näkyy tililläsi, tulee tilin yleensä olla uusi tai ”käyttämätön”. Käyttämättömällä tarkoitamme sitä, että tilillä ei ole tehty mainontaa aikaisemmin.

Usein tutustumistarjous hyvitetään jälkikäteen. Esimerkiksi käytettyäsi 75€ mainontaan ensimmäisen kuukauden aikana, saat 75€ hyvitystä seuraavalle kuukaudelle. Hyvitys näkyy tililläsi usein jo 24 tunnin sisällä, mutta viimeistään kuukauden kuluessa.

Tarjouskoodin hyvitykseen otetaan huomioon summa, jonka kulutat tarjouskoodin voimaantulon jälkeen. Jos tililtäsi on käytetty rahaa mainontaan tätä ennen, sitä ei lasketa mukaan tarjouksen tuomaan hyvitykseen.

Hyvityksen voit käyttää vain mainontaan ja Google ei palauta käyttämätöntä saldoa. Suosittelemmekin, että asetat mainosbudjettisi siten, että saat käytettyä kaikki tarjouskoodin mukanaan tuomat eurot tuloksesi parantamiseen.

KANNATTAAKO TARJOUSKOODI TEHDÄ UUDELLE TILILLE, JOTTA SAAN EDUT?

Googlen markkinointi toimii siten, että vanhoja ja uskollisia mainostajia palkitaan edullisemmalla klikkihinnalla (PPC). Mikäli tililläsi on tehty mainontaa useamman kuukauden ajan, suosittelemme että keskityt mainontasi tehostamiseen ja unohdat tarjouskoodit. Tälläisessä tilanteessa saat enemmän etua jatkamalla nykyisen Google Ads tilisi käyttöä.

KUINKA SAAN GOOGLE MAINONNAN TARJOUSKOODIN (KUPONKI) KÄYTTÖÖN?

l
1. TÄYTÄ LOMAKE ALLA
E
2. NOUDATA OHJETTA
N
3. SÄÄSTÄ RAHAA JA NAUTI ALENNUKSESTA

KYLLÄ, HALUAN GOOGLE ADS VERKKOMAINONNAN TARJOUSKOODIN