Avosorsa WordPress huolenpitopalvelun mainoskuva.

Avosorsalta usein kysytyt kysymykset- WordPress, WooCommerce, teema, turvallisuus, lisäosat, Google hakukoneoptimointi, Google Ads mainonta.

WordPress Teemat

Mitä teemoja käytätte verkkosivujen ja verkkokauppojen toteutuksessa

Teeman valinta

Käytämme verkkosivujen toteutuksessa lapsiteemoja, jotka perustuvat maailmalla laajasti käytössä oleviin teemoihin. Käytössämme oleviin teemoihin on saatavissa ajantasaiset päivitykset ja tukipalvelut. Teeman toimitamme asiakkaan käyttöön osana verkkosivujen tai verkkokaupan toteutusta / uudistamista kunkin teeman käyttöehtojen mukaisesti.

Teeman valinnassa on yhtä monta mielipidettä kuin tekijääkin. Parhaiten itselle käyttöön soveluvaa teemaa kuvaa mielestämme se, että valittua teemaa osaa käyttää oikein ja tehokkaasti. Maksuttomiin teemoihin emme tämän takia tee muutoksia. koska niissä on tyypillisesti työtä hidastavia rajoituksia, ja täten se ei ole taloudellisesti kannattavaa.

Kokemuksemme mukaan hyviä teemoja löytyy esimerkiksi seuraavilta tekijöiltä: Elegant Themes (Extra, Divi) tai Themeisle (Neve, Hestia, Shopisle)

 

Google hakukoneoptimointi

Täydennättekö Schema tiedot verkkosivujen tai verkkokaupan toteutuksen yhteydessä?

Schema Markup

Perus verkkosivulle tai verkkokauppaan vaaditaan lisäosa, jotta Schema tiedot ovat helposti myös asiakkaan itsensä päivitettävissä. Mikäli toimituksen osana nämä toiminnallisuudet ovat mukana paketissa täydennämme nämä tiedot WordPressiin. Mikäli käytössäsi on WordPress tai WooCommerce huolenpitopalvelumme, pidämme yllä schema tietoja päivityksien yhteydessä puolestanne. Tarjoamme WordPress ympäristöön myös laajennusta, jonka avulla voidaan katavasti hallita kaikkia merkittäviä Schema -tietoja.

Mikä on Schema Markup?

Schema asetuksien avulla hallitaan jäsenneltyjä tietoja (Schema Markup), joita Bing, Google, Yahoo ja Yandex käyttävät näyttämään ”rikkaita hakutuloksia”, jotka sisältävät enemmän sisältöä koskevia tietoja kuin perinteiset hakutulokset. Schema.org tiedon tarjoaminen hakukoneille saattaa parantaa verkkopalvelusi näkyvyyttä hakukoneissa ja myös muissa vekkopalveluissa. Toistaiseksi ei ole täysin varmaa näyttöä siitä, että schema merkintä parantaisi varmasti sijoituksia. Mutta on joitain viitteitä siitä, että laajemmilla Rich Snippet -katkelmilla (kuten Schema-sovelluksella luotujen) hakutuloksilla on parempi napsautussuhde. Saat parhaat tulokset kokeilemalla Schema-merkintöjä, jotta näet, miten yleisösi reagoi tiedon lisäämisen tuloksena syntyviin hakutuloksiin.

Lisätietoja: Blogikirjoitus aiheesta (Schema Markup Elegant Themes) ja Schema.org

 

Internet ja turvalliset verkkosivut

Miksi verkkosivulla tai verkkokaupassa on Mixed Content virheilmoitus (ei turvallinen tai vaarallinen)?

Mixed content virheilmoitus

Virhe johtuu siitä, että sivulla jaetaan suojaamatonta sisältöä tai sivulta on suojaamaton linkki esimerkiksi ulkopuoliselle verkkosivulle. Suojaamattoman linkin tunnistaa siitä, että linkin alkuosa on kirjoitettu muodossa http: ja suojatun linkin tunnistaa linkin alkuosasta, joka on muodossa https://

Mikä on Let’s Encrypt sertifikaatti ja paljonko se maksaa?

Let’s Encrypt sertifikaatti

Let’s Encrypt on ilmainen, automatisoitu ja avoin SSL varmenteen myöntäjä, jonka tuo sinulle voittoa tavoittelematon Internet Security Research Group (ISRG). Sertfikaatin avulla verkkosivusta tehdään turvallinen ”https” yhteyden avulla.

Lisätietoja: Internet Security Research Group

× Kuinka voimme olla avuksi?